Fagartikkel

Vikarer på alle nivåer

Vikarer på alle nivåer. Bjørg Fjell AS har 30 års erfaring med vikartjenester innen regnskap, lønn, økonomi, kontor og administrasjon.

Nettopp det at vi har holdt på såpass lenge, betyr at vi har en vikar-pool med et utrolig bredt spekter av vikarer, både i alder, utdannelse, arbeidserfaring og det vi kaller uformell kompetanse.

Uansett grunn til at bedriften din trenger vikar; sesongtopper, langtidsfravær, permisjon eller utdanning – vedkommende som skal inn i en stilling hos deg må fungere fra dag 1. Da hjelper det lite å bruke et vikarbyrå som bare har mange vikarer å by på. Det du trenger er et byrå som kan tilby deg en person med akkurat den rette kombinasjonen av faglig dyktighet, tilpasningsevne, nysgjerrighet på nye oppgaver og miljøer, samt den IKT-kompetansen som skal til for å fungere i nettopp deres systemer og rutiner. "Alle" kan levere personell – men alle kan ikke levere de rette personene. Våre vikarer leverer ikke vikariater, de erstatter den personen og funksjonen du mangler.

Uansett hvilket nivå du trenger hjelp på, har vi hjelpen du trenger

Trenger du en ung, godt skolert kandidat? Eller ønsker du deg en som har lang erfaring, som har bevist at han/hun kjenner din bransje og vet hva som teller? Våre utleide medarbeidere dekker begge disse
ytterpunktene – og alt imellom. I tillegg til egen utdanning, tilbyr vi dessuten våre folk etterutdanning innen kjerneområdene våre. Visste du forresten at du også kan leie inn ledere for kortere perioder hos oss? Et av utgangspunktene våre er at våre ledere skal være kompetente til å lede så å si alle typer virksomheter innenfor våre kjerneområder.

Vikarer har en tendens til å bli. Lenge.

Vi har en filosofi om at det alltid finnes jobb til flinke folk – problemet deres er å finne ut hvor jobbene er. Et oppdrag hos en av våre kunder, har for mange vært veien til en fast stilling på en arbeidsplass hvor man trives og får oppgaver som utfordrer både utdanning og erfaring. Når vi snakker rekruttering, er det en egen del av virksomheten hos oss i Bjørg Fjell AS.

Vår avdeling Search & Selection, er spesialister som går enda mer omfattende til verks for å lete opp og velge ut de beste kandidatene for faste stillinger, som regel spesialister eller ledere hos våre oppdragsgivere. De legger enda mer vekt på parametre som utdannelse, kompetanse, erfaring, resultater – og ikke minst EQ. For mange i ledende stillinger er det til tider viktigere med EQ en med IQ – i alle fall når man har personalansvar. Husk at er den samme kompetansen vi benytter når vi f.eks. finner en økonomisjef som skal stå i jobb et halvt år, som når vi rekrutterer en til samme stilling på fast basis.

Snakk med oss, så finner vi det du er på jakt etter!

Enten du er ute etter et godt sted å være vikar eller jakter kompetente vikarer, er Bjørg Fjell AS et godt sted å lete. Vi er kjent for å ta godt vare på våre eksterne medarbeidere, både via etterutdanning og sosialt. Som arbeidsgiver får du rette person på rett plass innen regnskap, lønn, økonomi, kontor og administrasjon – og på absolutt alle ansvarsnivåer.